Amoveermedewerkers gezocht

geplaatst op donderdag 3 mei 2018

 

 

Oranje is op zoek naar enthousiaste hardwerkende amoveermedewerkers voor het uitvoeren van alle voorkomende amoveerwerkzaamheden waarbij gebruik gemaakt wordt van handgereedschappen, snijbranders en kleine machines. 

 

Opleiding en ervaring:

- VCA Basis of VCA VOl is gewenst

- Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift is vereist. 

 

Wat bieden wij:

Wij bieden een dynamische functie in een stabiel bedrijf dat al bijna 75 jaar aan de weg timmert. 

Een salaris wat recht doet aan de functie.

 

Over Oranje B.V.

 Werken bij Oranje B.V. is werken bij een ambitieus, dynamisch en groeiend bedrijf. Je werkt samen met enthousiaste en ervaren collega's op het gebied van het (duurzaam) amoveren, asbestverwijdering, infrastructurele werken en recycling.

Ben je geïnteresseerd of wil je graag meer informatie aangaande deze vacature, stuur dan je sollicitatie met CV naar : Corstian van Hartingsveldt. cvh@oranje.nl of bel met telefoonnummer : 010-8001100.