Materieel

Transport & Containers

Voor onze transportbenodigheden hebben we containerwagens met een autolaadkraan en haakarm systeem.

Wij hebben naast een uitgebreid assortiment open containers ook speciaal ontwikkelde containers. Zo hebben we asbestequipment containers waarin alle benodigheden voor het uitvoeren van asbestwerkzaamheden aanwezig zijn zodat er snel en compleet aan een werk begonnen kan worden.

Daarnaast is er voor Oranje Recycling een speciale restbeton container ontwikkelt. Deze containers worden door Oranje Recycling geplaatst bij betoncentrales en hier kan de centrale haar restbeton storten. Deze containers worden dan opgehaald en met een drukpersinstallatie wordt het hard geworden beton uit de containers geduwd. Het beton wordt daarna vergruist en gebroken tot betongranulaat wat weer als grindvervanger dient voor in nieuwe beton.

Voor dakbitumen recycling hebben we open containers welke we plaatsen bij dakdekkers. Het ingezamelde dakafval wordt bewerkt en teruggeleverd aan de dakbitumen industrie.

Voor onze Oranje Academy hebben we een speciale opleidingsunit welke geplaatst kan worden op het werk. Zo kan theorie en praktijk samengebracht worden.

Foto's