WOONopMAAT en Oranje tekenen amoveerovereenkomst van het project Slotvrouwe te Heemskerk

geplaatst op donderdag 19 juli 2018

Op 19 juli 2018 hebben WOONopMAAT en Oranje de amoveerovereenkomst getekend voor het project Slotvrouwe te Heemskerk. 

4 flats aan de Debora Bakelaan in Heemskerk zullen geamoveerd worden. Oranje start begin september a.s. met de werkzaamheden aan de eerste flat, de rode flat. De 2de flat volgt in september 2019, de derde in 2020 en de laatste flat in 2022. 

Op 19 juli was er een informatie avond voor de bewoners en overige belanghebbenden. Tijdens deze bijeenkomst kregen de aanwezigen informatie over het bedrijf Oranje , de werkwijze van Oranje en de uit te voeren werkzaamheden op het project de Slotvrouwe. 

Na het algemene deel was er een informatiemarkt waar men terecht kon voor aanvullende informatie over de sloop van de rode flat, de reconstructie van de Tolweg en het voorlopige stedenbouwkundig plan.